€ 525.000 -
  • VERKOCHT

Wil je ook een uitgebouwde woonkamer met erker, vloerverwarming met keramische tegels, een moderne royale een nieuwe badkamer, nieuw toilet, gemoderniseerd in 2020, 4 slaapkamer, 2 dakkapellen en een 12 meter diepe tuin op het zuidwesten?

Dan nodig ik je uit om deze royale woning met jaren 30-uitstraling te bezichtigen.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast 7 groepen, slimme meter en glasvezel. In de hal bevindt zich de moderne toiletruimte met wandcloset, fontein met nis en deze ruimte is tot bovenaan betegeld. Er is een deur naar de woonkamer en keuken en een trapopgang naar de 1e verdieping. De gehele woning is voorzien van fraaie deuren. Het plafond op de begane grond en de badkamer is voorzien van een Plameco plafond en schilderij ophang systeem. De verlichting heeft een dimfunctie.

Keuken:
In 2020 is ereen vooruitbouw van 1,5 meter gerealiseerd waarna een nieuwe keuken is geplaatst. Deze keuken is royaal en modern en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pits inductiekookplaat, Quooker, vaatwasser, veel laden en korven, Lemond kasten.

Woonkamer:
De woonkamer heeft een trapkast met veel bergingsmogelijkheden en openslaande deuren.

1e verdieping:
Deze verdieping heeft 2 ruime slaapkamers, voorheen 3 slaapkamers, met houten kozijnen en horren en een laminaat vloer.

Badkamer:
Deze is modern en tot bovenaan betegeld. Er is een fraaie ruime doucheruimte met thermostaatkraan, een dubbele wastafel met laden, een dubbele spiegelkast, een wandcloset en er is mechanische ventilatie met een Plameco plafond, en dimbare (schaduwloze) verlichting.

2e verdieping:
Deze heeft twee slaapkamers welke beide voorzien van kunststof dakkapellen en knieschotten. Er is een separate wasruimte met wasmachine- en drogeraansluiting.
De C.V. ketel van Intergas is een HRE unit van 2016 en de mechanische ventilatie van 2020. Op de overloop en in een van de slaapkamers is een kleine vliering aangebracht.

Exterieur:
Voortuin is aangelegd in 2022 en voorzien van een waterkraan
De tuin aan de achterzijde is ca. 12 meter diep en heeft een houten schuur met achterom.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlak ??m2
– Vloerverwarming
– Uitbouw 2020
– Nieuwe keuken, badkamer, toilet en begane grond 2020
– Diepe zonnige tuin op het zuidwesten
– Ankerloze spouwmuren

Omgeving:
Nieuw-Vennep is centraal gelegen met gezellige horeca en leuke winkels in de 2 winkelcentra Getsewoud en de Symfonie. In het recreatiegebied Venneperhout kunnen meerdere sporten worden beoefend en de het restaurant de Venneper Lodge ligt op fietsafstand van de woning.
In de omgeving liggen diverse scholen, zowel basis- als middelbaar en er zijn mogelijkheden voor kinderopvang.
Nieuw-Vennep is zeer centraal gelegen in de Randstad; per openbaar vervoer zijn de luchthaven Schiphol, Amsterdam, Leiden, Den Haag en Rotterdam goed te bereiken: meerdere NS-stations (Nieuw-Vennep, Hoofddorp en Hillegom), bushaltes en autosnelwegen A4 en A44 liggen op korte afstand.

Kenmerken
Woonoppervlakte121 m²
Inhoud448 m³
Perceeloppervlak159 m²
Bouwjaar1998
EnergielabelNiet-beschikbaar

Plattegrond