• “Zullen we samen aan de slag gaan voor jouw woondroom?”

Een makelaar moet recht door zee zijn. Ben je op zoek naar een woning? Dan wil je dat het nieuwe huis voldoet aan al je eisen en aan de meeste wensen. In de euforie van het huizen kijken gebeurt het dan weleens dat die eisen nonchalant aan de kant worden geschoven. Dat is het moment waarop ik op de rem trap en je weer met beide voeten op de grond zet. Wat waren die eisen ook alweer? En waarom zou je die nu loslaten? Samen gaan we op zoek naar de perfecte woning voor jou.

De uitdaging van een makelaar

Ik ben Jacqueline Weijers, gediplomeerd register makelaar en -taxateur. Ik wil niets liever dan een huis vinden dat écht bij je past. Het moet alles in zich hebben om jouw thuis te worden. Daar zit voor mij de uitdaging.

Ook als je jouw huis juist te koop zet, is het belangrijk dat er iemand komt wonen die het huis echt leuk vindt. Steeds vaker merk ik dat dit ook een rol speelt bij de verkoper. Dit naast de beste prijs, en een vlotte verkoop, natuurlijk.

Slogan

Vak vol mensen en emoties

Ik hou van het contact met mensen, zowel met mijn klanten als met mijn collega’s. Veel kopers en verkopers realiseren zich vooraf niet dat ze met allerlei emoties te maken krijgen. De stress van het onderhandelen, het loslaten van een huis of juist het vallen voor een woning. Ik zorg er graag voor dat zij zo relaxt mogelijk door het hele proces kunnen gaan.

Wil je weten hoe ik jouw woning kan verkopen, aankopen of taxeren? Bel mij op 06 4285 4441 of klik hieronder om een afspraak te maken.

Neem contact met mij op

Ik maak een NWWI gevalideerd rapport, welke geschikt is voor alle banken. Vul het contactformulier in of bel voor meer informatie naar 06 4285 4441.