Uw droomwoning kopen? RE/MAX is er voor u met meer aandacht en service.

Een verkopende partij zal zich in de regel laten bijstaan door een makelaar. Maar wie komt op voor de belangen van u als koper? Een huis kopen is een spannende gebeurtenis waarbij veel zaken op u afkomen.

Welk openingsbod kunt u het beste uitbrengen? Wat is de juiste onderhandelingsstrategie? Als aankoopmakelaar begeleid ik u stap voor stap door het gehele proces. De deskundigheid, ervaring en marktkennis van mij als uw RE/MAX aankoopmakelaar bespaart u veel tijd, geld en mogelijke onvoorziene problemen.

Full Service Begeleiding   

Als aankoopmakelaar van Nieuw Vennep en omstreken kunt u van mij een volledige begeleiding verwachten: van het kennismakingsgesprek, het zoeken naar uw droomhuis tot na de overdracht van de woning – want óók na de daadwerkelijke verkoop kunnen er zich onvoorziene zaken voordoen waarbij deskundig advies nodig is.

Stappenplan voor de aankoop van uw droomwoning

Samen achterhalen wij uw wensen van uw toekomstige droomwoning. Waar wilt u wonen, wat zijn uw wensen en uw toekomstplannen? Wat is uw maximale prijs en wat zijn uw financiele mogelijkheden? Samen brengen wij uw wensen in kaart en in overleg met u zullen we een zoekopdracht plaatsen binnen RE/MAX Makelaars en andere sites zoals Funda.  Daarnaast communiceren wij op de manier zoals u wenst en streef ik ernaar om de onderhandelingen voor uw droomwoning tot een succes te maken. Uiteraard bespreek ik met u de aankoopstrategie. De koopovereenkomst wordt opgemaakt door de verkoopmakelaar. Deze zal ik samen met andere bijlagen met u delen en doornemen en daarna begeleid ik u bij de notaris en óók daarna wanneer nodig.

RE/MAX heeft meer dan 20 kantoren in Nederland daarbij zijn wij als RE/MAX wereldwijd actief en werken wij intern nauw samen.Alle zoekopdrachten worden wereldwijd met elkaar gedeeld. Verhuizen naar de andere van het land of de wereld kan hierdoor gemakkelijk worden gerealiseerd. Zie ook het aanbod op mijn website.

Vult u gerust het contactformulier in voor een vrijblijvende afspraak of bel mij op 06 4285 4441. Mailen mag ook naar jacquelineweijers@remax.nl