Aankoopmakelaar

Voor een succesvolle huizenjacht

In de krappe huizenmarkt is het fijn een expert aan je zijde te hebben. Iemand die – los van emoties- scherp checkt of het huis waarop je wilt bieden wel echt aan je wensen en eisen voldoet. Iemand die weet welke verkoopprijs er wordt verwacht.

Het komt vaak voor dat boven de vraagprijs wordt geboden. In die situatie help ik je als aankoopmakelaar door een nauwkeurige inschatting te maken. Samen komen we tot een scherp bod en vergroten we je kansen op de markt. In de regio Bollenstreek ken ik de woningmarkt perfect. Wil je in de buurt een woning kopen? Dan help ik je graag.

  • Samen op zoek naar jouw volgende thuis

Waarom Jacqueline Weijers Makelaardij & Taxaties?

  • Ik ben expert in de woningmarkt in de regio Haarlemmermeer en Bollenstreek
  • Ik heb een netwerk met verkoopmakelaars in dit gebied
  • Ik ga mee om de woning te bezichtigen
  • Ik heb een betrouwbaar netwerk van hypotheekadviseurs en taxateurs
  • Ik geef een realistisch advies over de kosten van de woning
  • Ik doe vooraf onderzoek naar de woningen die te koop staan
  • Ik geef realistisch advies over het uit te brengen bod
  • Ik presenteer het bod en de voorwaarden bij de verkopend makelaar en regel het papierwerk

Op zoek naar een thuis

Op zoek naar een woning? Dan heb je al snel een lijst in je hoofd met wensen en eisen voor het droomhuis. In ons kennismakingsgesprek achterhaal ik jouw lijstje of wat erop moet komen. Hebben we een klik? Dan is het tijd voor een gesprek met de hypotheekadviseur, zodat je weet in welke prijscategorie we kunnen zoeken naar jouw of jullie toekomstige huis. Zodra we een passend huis vinden, maken we een afspraak voor een bezichtiging. Ik ga mee, zodat ik je kan goed kan adviseren.

 

Scherpe blik op de woning

Bij het kopen van een huis komen verschillende emoties kijken. Je wilt graag een andere woning vinden, waardoor je geneigd bent naar alle pluspunten van het huis te kijken, als je door de voordeur bent gestapt. Een aankoopmakelaar zorgt ervoor dat we ondertussen ook scherp blijven letten op het eisen- en wensenlijstje. Past dit huis wel echt bij je? Hebben we een match, dan zetten we alles op alles om een realistisch bod neer te leggen bij de verkopend makelaar.

Wil je weten hoe ik jouw woning kan verkopen, aankopen of taxeren? Bel mij op 06 4285 4441 of klik hieronder om een afspraak te maken.

Ik maak een NWWI gevalideerd rapport, welke geschikt is voor alle banken. Vul het contactformulier in of bel voor meer informatie naar 06 4285 4441.