1. Volledig ontzorgen 

Jacqueline Weijers regelt alles en ontzorgt jou volledig tijdens het gehele traject van een eerste kennismakingsgesprek tot aan de overdracht bij de notaris.

2. Persoonlijk betrokken

Jacqueline Weijers Makelaardij & Taxaties is persoonlijk, duidelijk en helder. Geen verrassingen achteraf zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

3. Aandacht voor u

Je wordt volledig op de hoogte gehouden van de vorderingen van het verkoopproces waarbij de volledige aandacht uitgaat naar jouw woning.

4. Optimale bereikbaarheid

Veel mensen werken tegenwoordig overdag. Bij mij krijg je de mogelijkheid om buiten kantooruren. ’s avonds en in het weekend, te bezichtigen.

5. Focus, focus en focus

Een huis verkopen doe je niet even tussendoor maar vraagt uiterste concentratie, volledige toewijding en een optimale focus. Ik ben toegewijd aan jouw succes.

6. Volledige promotie

Traditionele middelen gecombineerd met moderne promotie worden als marketingmix ingezet om jouw woning optimaal te presenteren.

7. Resultaat gericht

Ik help je de hoogst mogelijke opbrengst te realiseren binnen een van te voren afgesproken termijn. Dit gecombineerd met voorwaarden die bij jou passen.

8. Kennis van zaken

Ik volg alle verplichte en niet verplichte cursussen en workshops, ook op het gebied van marketing. zodat ik altijd op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen.

9. Grondige aanpak

Ik ga grondig te werk en laat niets aan het toeval over waarbij ik continu jouw belangen voorop stel en behartig.

10. Vertrouwen

Dagelijks loop ik door woningen en ben ik bezig met verkopen, aankopen en bepaal ik de waarde van woningen. Je kunt daarom op mijn deskundigheid en adviezen vertrouwen. Ik ben er trots op je te mogen verwelkomen als cliënt!