Reviews & beoordelingen

Dat service één van mijn belangrijkste pijlers is samen met vakkennis en inlevingsvermogen is voor mij vanzelfsprekend. Ik ben dan ook enorm dankbaar dat veel van mijn klanten een review of beoordeling achterlaten via Google of Funda. Uiteraard ben ik daar ook trots op en deel ik de beoordelingen met alle plezier, zodat iedereen kan zien hoe zeer mijn klanten altijd op nummer 1 staan.

Familie van ’t Hof uit Rijsenhout (aan- en verkoop & taxatie)

Aalsmeerderweg 684A Rijsenhout

“Zowel met aankoop en verkoop en ook nog een taxatie zeer tevreden met het contact met Jacqueline. Ze is een hard werkende vrouw met een zeer goede aanpak mentaliteit. Ze heeft het makelaarshart op de goede plek zitten. Alles werd tot in de puntjes zeer goed afgehandeld. Een hele prettige ervaring”.

Bron: Google Bedrijfspagina

Monica uit Nieuw-Vennep Mei 2021 (verkoop)

Wat ik ontzettend prettig vond, is het persoonlijke contact met Jacqueline. Ze verdiept zich goed in jouw klant-wensen. Daardoor is een goed persoonlijk contact mogelijk en kun je alle vragen op ieder moment aan haar stellen. Ze is heel goed bereikbaar. Zo kom je tot de goede beslissingen! En bovendien niet te beroerd om ook nog eens mee te denken over een vervolgstap die eigenlijk niet binnen de opdracht valt. Top!

Bron: Google Bedrijfspagina

Familie Kuperus uit Hoofddorp 25 April 2021 (verkoop)

“De verkoop is heel soepel en snel gegaan door de professionele en heldere aanpak van Jacqueline. Zij heeft ons volledig ontzorgd! Tijdens de bezichtigingen zaten wij elders waar we dagelijks op de hoogte gehouden werden. Al met al een zorgeloos proces, waarvoor dank”.

Bron: Google Bedrijfspagina

Fam. van Helden Nieuw-Vennep 23 April 2021 (verkoop)

“Mensen die mij kennen weten dat ik niet zo veel op heb met makelaars in het algemeen. Tot nu toe heb ik ervaren dat ze weinig doen, het huis op funda plaatsen en de deur open doen als er een bezichtiging is.
Hoe anders werkt Jacqueline Weijers!! Ze zet zich 100% in voor de verkoper, van mijn huis heeft ze een persoonlijke video boodschap gemaakt die ze actief heeft gedeeld op social media. Ze heeft alle bezichtigingen voor haar rekening genomen en de geinteresseerden professioneel rondgeleid. Eerlijk (er waren wat kleine gebreken aan mijn woning) en enthousiast.
Heel fijn dat een makelaar haar taak zo serieus neemt! Ze appte of belde regelmatig als er iets nieuws te melden viel en heeft alles tot en met de ondertekening van het koopcontract tot in de puntjes geregeld.
Twijfel je of je een makelaar in de arm zal nemen? Niet langer over nadenken, bel Jacqueline!”

Bron: Linkedin

Fam. van der Zwaan Nieuw-Vennep 22 Maart 2021 (verkoop)

“Jacqueline neemt je alles uit handen en is altijd bereikbaar voor vragen. De foto’s en video die ze laat maken van je huis zijn van hoge kwaliteit en maken naar mijn mening echt een groot verschil. Een heel fijne makelaar kortom, wij zijn super tevreden!”

Bron: Google Bedrijfspagina

Familie de Vries uit Nieuw-Vennep November 2020 (verkoop)

“Prima contact, snel en duidelijke communicatie. Heel fijn om mee samen te werken. Goeie adviezen. Heel fijn allemaal”.

Bron: Funda

Familie Bruschke uit Hillegom April 2020 (verkoop)

“Snelle, heldere communicatie, vriendelijk, doelgericht. Goede kennis van de markt in deze streek. Commercieel zonder dat je het idee krijgt iets verkocht te worden. Weer eens wat anders dan de snelle jongens of de “done it all, seen it all” types in deze markt. Ons appartement werd snel voor een goede, faire prijs verkocht”.

Bron: Funda

Familie Brom uit Nieuw-Vennep Februari 2020 (verkoop)

“Dankzij Jacqueline onze woning, in deze moeilijke corona tijd, binnen een week verkocht voor een goede prijs en onder onze voorwaarden. Jacqueline denkt met je mee, zorgt dat je woning goed gepresenteerd wordt op Funda, social media en andere informatie kanalen. Helemaal tevreden dus en wij raden iedereen dan ook van harte aan om met Jacqueline in zee te gaan”

Bron: Funda

Fam. van der Vossen uit Nieuw-Vennep October 2020 (verkoop)

“Jacqueline is een erg fijne makelaar die de tijd neemt, naar je luistert en adviseert. Ze heeft ons erg goed begeleid in t hele proces. Jacqueline is zeer goed bereikbaar, en is een oprecht enthousiaste makelaar. Wij raden haar zeker aan”!

Bron: Google Bedrijfspagina

Fam. Rijnolder uit Nieuw-Vennep September 2020 ( aankoop & verkoop)

“Jacqueline Weijers is een prettige en pro-actieve makelaar. Goed advies en bereikbaarheid. Prettige samenwerking”.

Bron: Funda

Familie de Jong uit Nieuw-Vennep September 2020 (verkoop)

“Wij hebben Jaqueline ervaren als een hele prettige makelaar met verassende ideeën. Zij was zeer toegankelijk en voelde ons meteen prettig.
Tevens was/is zij goed bereikbaar”!

Bron: Funda

Familie Nielsen uit Delft Maart 2018 (aankoop)

“Vakbekwaam, integer, gedreven en doortastend – zo kwam Jacqueline op mij over tijdens onze contactmomenten. Heeft mij uitstekend geholpen en ik kan haar bij uitstek aanbevelen”.

Bron: Google Bedrijfspagina

Familie Vlak uit Nieuw-Vennep April 2018 (verkoop)

“Persoonlijke aandacht staat bij Jacqueline hoog op de agenda. Zij maakt tijd voor jou en je wensen en gaat daar mee aan de slag. Bij zowel aankoop als verkoop kan ik haar aanbevelen. Als je een gedreven, betrokken, betrouwbare en betaalbare makelaar zoekt moet je bij Jacqueline zijn”!

Bron: Google bedrijfspagina

Familie Eijke uit Wijk aan Zee Mei 2019 (verkoop)

“Tijdens de periode dat mijn appartement te koop heeft gestaan, ben ik heel prettig ondersteund door Jacqueline die ik zeker zou aanbevelen. Kortom goede en persoonlijke service. De professionele en positieve benadering van Jacqueline heeft mij goedgedaan”.

Bron: Google Bedrijfspagina

Familie van den Brand uit Holthees April 2019 (aankoop)

“Mijn zoon en ik hebben Jacqueline ervaren als een fijne, betrokken makelaar en wij zijn erg blij het het appartement dat we via haar gekocht hebben”!

Bron: Google Bedrijfspagina

Familie R. Dool uit Nieuw-Vennep (aankoop)

“Ik heb Jacqueline Weijers als mijn aankoopmakelaar ervaren als zeer deskundig, meedenkend en betrokken. Ze wist snel wat ik ongeveer wilde en gaf duidelijke adviezen, ook als het een huis was dat ik absoluut beter niet zou kunnen kopen vertelde ze dat ook zonder omhaal”.

Bron: Google Bedrijfspagina

Kishna Ramdajal uit Rotterdam (aankoop Hoofddorp)

“Goede Makelaar, geeft realistische oplossingen, geeft een toegevoegde waarde, helpt echt met een match voor een woning tussen wat je wensen zijn en wat je budget is, geeft ook aandacht aan nazorg na aankoop van een woning en reageert tijdig”.

Bron: Google bedrijfspagina

Familie Postma uit Nieuw-Vennep (verkoop)

“Wij zijn bijzonder tevreden over Jacqueline. Grote voordeel is dat je weet met wie je zaken doet, namelijk met Jacqueline zelf. Niet met een junior of een assistent. Daarbij sprong Jacqueline er voor ons als persoon positief uit in een wereld van toch veel ‘snelle jongens’ en heeft zij ervaring met zowel aankoop als verkoop. Wij hebben Jacqueline ingeschakeld als verkoopmakelaar en dat heeft zij goed georganiseerd met als gevolg een enorm aantal bezichtigingen en flink wat serieuze biedingen, zodat ons huis in no-time was verkocht. Maar niet alleen dat…Jacqueline heeft ons ook enorm geholpen bij de zoektocht naar ons nieuwe huis. ‘Gewoon’ als service. Dat laatste zegt denk ik meer dan genoeg. Van harte aanbevolen”!

Bron: Google bedrijfspagina

Casper van der Laer

“Na maanden zoeken in deze lastig huizenmarkt hebben wij met de hulp van Jacqueline het perfecte huis gevonden. Ze is zeer behulpzaam, heeft genoeg geduld (wij waren niet de makkelijkste) en voelde vooral goed aan wat voor ons juist was. Wij zijn Jacqueline erg dankbaar!! 

Ellen de Vries

“Met behulp van Jacqueline heb ik mijn appartement verkocht en heb ik mijn nieuwe huis in een andere woonplaats gekocht. Een erg prettige samenwerking! Jacqueline heeft naar mijn wensen geluisterd en heeft mij heel goed geadviseerd over de aanschaf van mijn nieuwe woning. Jacqueline, nogmaals heel erg bedankt voor je steun en ik ben nog…

Wicky Kahya

“Een huis gekocht in een moeizame periode. Jacqueline heeft mij daar in erg goed geholpen en begeleid. Ze was meer dan een makelaar voor mij. Hartelijk bedankt voor je steun. Top makelaar!”

Aankoop Flierveld

“Wij hebben Jacqueline ingeschakeld als aankoopmakelaar omdat het ons zelf niet meer lukte een huis te vinden in deze markt. Wij zijn Jacqueline vaker tegen gekomen bij bezichtigingen en kregen altijd een vertrouwd gevoel bij haar. Jacqueline aannemen als aankoopmakelaar voelde voor ons daarom ook gelijk goed. Ze is duidelijk, eerlijk en heel betrokken. Wij…

Aankoop en verkoop Albertvillelaan

“Jacqueline heeft ons uitstekend geholpen bij aan- en verkoop van onze woning. Heeft uitstekende kennis van de lokale markt en kan goed adviseren in de wensen en mogelijkheden van de woning. Geen 9 tot 5 makelaar maar ook s’avonds en in het weekend persoonlijk en laagdrempelig contact, dat was erg fijn”.

Aankoop Montreallaan

“Met dank aan Jacqueline binnen 2 maanden onze eerste koopwoning gevonden. Mede dankzij een prettige / snelle communicatie, deskundigheid van haar als makelaar én laagdrempelige bejegening heeft dat ertoe geleidt dat we erin geslaagd zijn een passende woning gevonden te hebben. Daarnaast stond zij altijd klaar én heeft ze ons het gevoel gegeven dat we…

Verkoop Flierveld 6 Nieuw-Vennep

Familie Koster uit Nieuw-Vennep Februari 2021 (verkoop)

“Ze is duidelijk, eerlijk en heel betrokken. Wij hebben binnen een maand een huis kunnen kopen met haar adviezen en inzet”.

Bron: Google bedrijfspagina

Rietveldstraat 4, Haarlem

Verkoop

“Uitstekende service en communicatie. Aandacht voor de relatie en beschikbaar tot in de late uren. Mijn complimenten voor makelaar Jacqueline Weijers”.

Verkoop Willemsbos

“Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Erg prettige samenwerking”.

Verkoop Hoofdweg

“Jacqueline is de beste! Zeker met de aankoop van ons nieuwe huis! Ze gaat voor je door het vuur! Topper”!

Verkoop Venneperhof

“De hele procedure verliep prettig en professioneel. Een absolute aanrader”!

Aankoop & verkoop Laapersveld 6, Nieuw-Vennep

“Ze heeft ons goed begeleid in zowel de aankoop van onze nieuwe woning als wel de verkoop van onze huidige woning”.

Verkoop Ottenstein

“Jacqueline heeft ons super goed en vlot geholpen met de verkoop van ons huis”.

Verkoop Courante

“Zij verkoopt een beleving! Als ze door het huis loopt, zie je dat ze zich gaat inleven en dat zet ze goed op papier.”

Verkoop Ottenstein

“Jacqueline heeft ons super goed en vlot geholpen met de verkoop van ons huis. Makkelijk te benaderen en komt vriendelijk en deskundig over. Al met al een fijne makelaar.”

Verkoop Rodelindalaan

“De kopende partij kwam uit het netwerk van Jacqueline waarvan zij precies wist dat zij op zoek waren naar het soort huis wij verkochten. De koper blij en wij blij”!