Snelle en professionele waardebepaling

Een taxatierapport wil je snel hebben. Je wilt tenslotte doorgaan met het afsluiten van de hypotheek, de verkoop van je huis of het financieren van een verbouwing. Weijers Makelaardij & Taxaties begrijpt dat als geen ander. Daarom streef ik ernaar om een taxatierapport binnen 48 uur na het woningbezoek te leveren.

 

Wanneer heb je een taxatierapport nodig?

Bij:

  • Aankoop van een woning
  • Verkoop van een woning
  • Overbruggingskrediet bij een nieuwbouwwoning
  • Oversluiten van de hypotheek
  • Scheiding (uitkopen/verdeling)
  • Verbouwing

 

Zo werkt Jacqueline Weijers

Tijdens ons eerste contact spreken we af wanneer ik naar de woning toe kom. Ik maak foto’s van de buitenkant en alle binnenruimtes. Ook kijk ik naar de staat van de woning (het schilderwerk, de fundering, de gevel etc.) en doe ik een referentieonderzoek. Wanneer de woning compleet in kaart is gebracht, wordt het NWWI-gevalideerd taxatierapport opgemaakt. Deze heb je bovendien twee dagen na de afspraak in handen.

 

Waarom Jacqueline Weijers?

Ik ben gespecialiseerd in woningtaxaties voor de regio’s Haarlemmermeer en Bollenstreek. Deze markt ken ik perfect en weet precies welke woningen recent zijn verkocht, wat de verkoopwaarde is en welke vergelijkbare woningen momenteel te koop staan. Dit in combinatie met de beoordeling van jouw woning of de gewenste woning, zorgt dat ik een realistische en ook betrouwbare taxatiewaarde kan bepalen.

 

NWWI-gevalideerd

Alleen gediplomeerde taxateurs kunnen een NWWI-gevalideerd taxatierapport opstellen. Met dit rapport kun je bij elke financiële instelling terecht voor de financiering van bijvoorbeeld de aankoop of verbouwing van je woning. De taxateur schoolt zich elk jaar bij, door middel van een jaarlijks examen. Zo weet jij zeker dat je een betrouwbaar taxatierapport in handen krijgt.

 

We zijn aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)  en het NWWI  (Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI)).