Je huis verkopen via Weijers Makelaardij & Taxaties

Wil je jouw huis verkopen? De eerste stap is het kiezen van een verkoopmakelaar. Wanneer je kiest voor mij, maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik bereid me vooraf voor door het opvragen van de ruimtelijke plannen, het bodemloket en het kadaster. Ik check soortgelijke, recent verkochte woningen en wat deze woningen hebben opgeleverd. Met al deze informatie kan ik -nadat ik jouw woning heb bekeken- je vertellen wat de verwachte opbrengst van jouw huis is.

Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we niet alleen jouw woning. We kijken ook of onderling een klik is. We zullen intensief samenwerken, dus die klik is belangrijk. Daarnaast geef ik je een paar tips waarmee je de woning met wat kleine ingrepen verkoopklaar maakt.

 

Waarom Weijers Makelaardij & Taxaties?

Bij Weijers Makelaardij & Taxaties heb je altijd te maken met één contactpersoon. Doordat ik alle aandacht voor jouw woning heb, kun je erop rekenen dat ik geïnteresseerde kopers altijd direct van informatie kan voorzien. En wil je zelf iets weten? Dan garandeer ik dat ik up-to-date ben over jouw huis.

Daarnaast ben ik een expert in de woningmarkt in de regio Haarlemmermeer en Bollenstreek en heb ik een betrouwbaar netwerk van taxateurs en hypotheekadviseurs. Kortom: verkoop je jouw huis via Weijers Makelaardij & Taxaties? Dan hoef jij je er geen zorgen meer om te maken.

  • Jouw specialist voor een snelle, succesvolle verkoop

Hoe gaat de verkoop van start?

Weijers Makelaardij & Taxaties regelt het materiaal dat nodig is om jouw huis zo professioneel mogelijk in de verkoop te zetten. Je kunt dan denken aan de foto’s (waaronder een 360-graden-foto en eventueel een hoogtefoto), een video, plattegrond, verkooptekst en een Funda-plaatsing. Ben je akkoord met de foto’s en de tekst? Dan wordt jouw woning online te koop aangeboden.

 

Van bezichtiging tot sleuteloverdracht

In de krappe woningmarkt zoals we die nu kennen, geldt dat een week nadat de woning te koop is gezet, de bezichtigingen worden gepland. Geïnteresseerden krijgen vooraf een digitale brochure toegestuurd, zodat zij zich goed kunnen inlezen over jouw huis. De rondleiding door de woning verzorg ik, de kijker krijgt bij mij de tijd om te woning rustig te bekijken en ik informeer hen over de bijzonderheden van jouw woning.

In deze overspannen markt komt het vaak voor dat de kijkers een paar dagen na de bezichtigingen, een eindvoorstel mogen doen. Alle binnengekomen voorstellen bespreken we samen. Zit er een goed bod bij? Dan hebben we een koper. Gefeliciteerd! Ik maak de koopakte op en zorg dat het digitaal ondertekend kan worden. Aansluitend regel ik de taxateur en informeer ik de notaris. Tijdens de overdracht van het huis doen we samen met de kopers een laatste inspectie. Uiteraard ben ik ook bij het feestelijke moment van de sleuteloverdracht.

Wil je weten hoe ik jouw woning kan verkopen, aankopen of taxeren? Bel mij op 06 4285 4441 of klik hieronder om een afspraak te maken.

Ik maak een NWWI gevalideerd rapport, welke geschikt is voor alle banken. Vul het contactformulier in of bel voor meer informatie naar 06 4285 4441.