Uw woning verkopen? RE/MAX helpt u op deskundige wijze.

Door mijn persoonlijke aandacht voor u en uw woning en mijn creatieve en effectieve aanpak maak ik de verkoop van uw woning tot een succes! Mijn specialiteit is uw woning verkopen tegen de meest gunstige voorwaarden. Ik help u met alle liefde verder.

Een woning verkopen is een lastig proces waarbij u onderweg allerlei valkuilen aantreft. Ik ben bekend met ieder facet van de verkoop van uw woning. Ik voorzie u met de juiste en professionele hulp en ontzorg u als geen ander. Er zijn oneindig veel regels, financiële verplichtingen en kleine lettertjes waarop u moet letten. Ik begeleid u in dit lastige proces.

Samen bewandelen wij de weg die leidt tot een succesvolle verkoop van uw woning. Ik verkoop met meer aandacht en service en bovenal behartig ik al uw belangen gedurende en óók na het gehele traject. U kunt de verkoop van uw woning met een gerust hart aan mij overlaten.

Ik ben op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de onstuimige huizenmarkt. Met de nieuwste kennis, ervaring en de passie voor woningen ben ik staat u nog beter te helpen en uw woning succesvol te verkopen tegen de beste condities.

No cure, No pay

Ik werk op basis van no cure no pay. Wat betekent dit? Letterlijk betekent dit : ‘Geen oplossing, niet betalen”. U betaalt bij mij geen maandelijkse of abonnementskosten. Indien u om welke reden dan ook uw woning uit de verkoop haalt, dan betaalt u bij mij geen courtage. Het enige waarvoor ik een tarief hanteer zijn de reclame kosten. Dit neem ik vooraf met u door, zodat u achteraf niet voor een verrassing komt te staan.

Gratis waardebepaling 

Bent u benieuwd wat uw woning waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij mij aan. Ik kom graag bij u langs en ik geef u tevens toelichting op mijn verkoopstrategie. Dit kan óók ‘s avonds en in het weekend! Neemt u gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek 06-4285 4441. U kunt ook het contactformulier invullen dan neem ik contact met u op.

Stappenplan voor de verkoop van uw woning

De stappen waarmee ik uw woning verkoop kunt u hier lezen.

Verkoopt u toch liever zelf uw woning?

Ook deze mogelijkheid wil ik u niet onthouden. Wilt u zelf uw woning verkopen en gebruik maken van mijn diensten? Leest u dan hier wat dit inhoudt.