Jacqueline Weijers bij Meerradio

Radio interview

Op 30 oktober was ik te gast bij Meerradio in het programma “Sophie volgt”. Wat een eer om uitgenodigd te worden en mijn unieke verhaal te mogen doen! De voornaamste vraag; Hoe zet ik Social Media in om mijn klanten die huizen zoeken en verkopen nog beter van dienst te kunnen zijn? Mijn antwoord is eigenlijk kort en krachtig: Hoe groter mijn bereik, hoe meer kans op een vlotte en succesvolle verkoop en hoe meer ik kan betekenen voor mijn cliënten. De zichtbaarheid van een te verkopen woning is enorm belangrijk. Het tenslotte mijn taak om een woning tegen de beste prijs en onder de beste voorwaarden te verkopen om vervolgens samen met mijn cliënt ons succes te vieren. Het is een extra service die ik graag inzet voor het allerbeste resultaat.

Het gehele interview kunt u uiteraard luisteren via de volgende link: Interview Meerradio Jacqueline Weijers REMAX