Makelaar Jacqueline Weijers sponsor in the Spotlight

Sponsor in the Spotlight Opkikker Nr. 4 oktober 2018

“Home is where the heart is”

Makelaar Jacqueline Weijers is vorig jaar als makelaar neergestreken in Nieuw-Vennep en direct sponsor geworden van Tennisclub de Kikkers. Natuurlijk omdat ze zelf graag een balletje slaat en vooral ook omdat zij het maatschappelijk belang ziet van sportverenigingen zoals de onze.

RE/MAX

Inmiddels timmert Jacqueline flink aan de weg als franchisenemer van RE/MAX en heeft ze menig woning verkocht en aangekocht. Jacqueline weet keer op een keer een mooie match te maken. RE/MAX zorgt voor een uitgebreid netwerk van collega-makelaars, waardoor Jacqueline ook buiten de Haarlemmermeer de gedroomde woning kan aankopen.

Verkoop van uw woning

De reden van het verkopen van een woning is voor iedereen anders. Voor de een is het een emotionele beslissing en de ander staat er zakelijker in. Wat de reden ook is, Jacqueline zorgt ervoor dat de verkopers door kunnen naar de volgende stap in hun leven. Ze ontzorgt de verkopers volledig tijdens het verkoopproces en garandeert goede voorwaarden. Die voorwaarden hebben onder andere te maken met de juiste prijs voor een woning en de gewenste leverperiode. Duurt het nog een half jaar voordat de volgende woning af is of vrij komt? Dan is het handig als je tot die tijd nog gebruik kunt maken van de huidige woning.

Aankoop van een woning

Aankopen van een woning doe je niet zomaar, zeker niet in de huidige huizenmarkt. Als je denkt dat een leuke woning te koop staat, is hij al verkocht en vaak voor de vraagprijs of zelfs hoger. Juist in een periode waarin de vraag naar woningen zo groot is, is het fijn een aankoopmakelaar aan je zijde te hebben. Doordat Jacqueline professioneel in dit proces staat, laat ze zich niet meeslepen door emoties. Zo voorkom je dat je in je enthousiasme meer geld aan een woning uitgeeft dan deze waard is of een verkeerde beslissing neemt. Jacqueline stelt tijdens de bezichtiging de juiste, kritische vragen om zo eventuele gebreken boven tafel te krijgen. Bovendien weet zij als geen ander hoe je moet onderhandelen met een verkoper en wat wel en niet een redelijke prijs is.

Gratis waardebepaling

Denk je erover te gaan verhuizen en wil je graag weten wat de waarde van jouw huidige woning is? Jacqueline komt graag bij jou langs voor een gratis waardebepaling. Is het lastig om overdag ruimte te maken voor een afspraak? Dan komt Jacqueline met alle plezier ’s avonds of in het weekend langs voor een oriënterend gesprek. Tenzij ze op de tennisbaan staat natuurlijk!

Wilt u het hele clubblad inzien? Klik dan op de onderstaande foto