€ 895.000 -
  • TE KOOP

Deze vrijstaande villa is uniek voor wie op zoek is naar een licht, ruim en goed onderhouden familiewoning met een fantastische ligging met veel privacy en vrij uitzicht over het Venneperhout.

Het perceel is maar liefst 396m2 en de villa is gelegen aan het water en heeft een ruime inpandige garage met betegelde vloer van 17m2 en heeft 4 slaapkamers, een ruime badkamer, twee separate toiletten, twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De zonnige achteruin op het zuidwesten heeft zicht op water en het groene wandelpark.

Ben je op zoek naar  rust, ruimte en privacy, dan is deze woning zeker een bezichtiging waard!

Loop binnen in deze heerlijke villa met een ruime entree en betreed via de openslaande deuren de ruime woonkamer. Deze is uitgerust met vloerverwarming en plavuizen wat zorgt voor extra comfort, ook de open keuken met eet-gedeelte is voorzien van deze vloerverwarming met plavuizen.

Via de schuifpui aan de achterzijde van de villa is de heerlijke zonnige tuin te bereiken welke gelegen is op het zuidwesten: een oase van rust, veel groen en privacy. De tuin is aangelegd met tegels, coniferen, struiken en een grasveld met aan het einde van de tuin een trap naar beneden naar het water waar via de vlonder in een bootje gestapt kan worden voor een vaartochtje in de mooie boomrijke omgeving.

Indeling:

Begane grond:

Royale hal met veel lichtinval, een meterkast en toilet. Middels de dubbele openslaande deuren komt u in de woonkamer en kunt u doorlopen naar de riante achtertuin en open lichte keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals oven, vierpits-gasfornuis, vaatwasser, afzuigkap, koelkast en vriezer en een dubbele wasbak. Tevens geeft de entree toegang tot de inpandige garage uitgerust met verlichting, tegelvloer, opruimplanken en een simpel keukenblok.

1e verdieping:

Ruime overloop met 2e toilet en vaste kast, 3 ruime slaapkamers en een heerlijk ruime vernieuwde badkamer voorzien van een nieuwe douchecabine, moderne dubbele wastafel en een ligbad.

Alle kozijnen beschikken over een draai-kiep-systeem en een slot.

De ramen van de kamers aan de achterzijde en de slaapkamer aan de voorkant beschikken over rolluiken en er ligt een mooie lichte laminaatvloer over de gehele bovenverdieping.

2e verdieping:

Overloop met wasruimte en cv-opstelling, ruime 4de slaapkamer/werkkamer voorzien van een wastafel.

Tuin:

Aan de voorzijde een oprit naar de garage met parkeergelegenheid voor minimaal 2 auto’s en een fraai aangelegde voortuin met schutting en toegang tot de achtertuin en zijtuin die aan het water is gelegen met een fraai aangelegd terras en een vlonder.

Ideale ligging:

Gelegen aan de rand van de woonwijk “Getsewoud-Zuid”, grenzend aan het prachtige park “Venneperhout”, biedt deze villa een perfecte balans tussen natuurlijke schoonheid en stedelijke voorzieningen. Getsewoud’ is een kindvriendelijke wijk waar kinderen vrij kunnen spelen en fietsen en zich kunnen vermaken op de diverse speelvelden.

Winkels, scholen, kinderopvang, het NS-station, de bushalte om de hoek met een directe verbinding naar Schiphol, Leiden en Amsterdam en uitvalswegen naar Amsterdam en Schiphol bevinden zich allemaal in de nabijheid.

Kenmerken:

  • Vrijstaande Villa
  • Woonoppervlakte van 194 m².
  • Achter-, zij-, en voortuin op Zuidwesten
  • Achtertuin voorzien van vlonder voor aanlegmogelijkheid van een bootje
  • Energielabel B
  • Woning volledig geïsoleerd
  • HR++ beglazing
  • Recent schilderwerk (juni 2023)
  • Vloerverwarming op de gehele begane grond
  • Elektrisch zonnescherm (volledig vernieuwd inclusief motor in juni 2023)
  • Alarminstallatie
  • Mogelijkheid om een extra kamer of een dakterras te creëren
  • Unieke ligging met volledig vrij uitzicht over het Venneperhout
  • Oplevering op kort termijn mogelijk

Deze villa biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een ruim, comfortabel en goed onderhouden familiehuis met een perfecte mix van privacy en groen. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen!

Kenmerken
Woonoppervlakte194 m²
Overige inpandige ruimte17 m²
Perceel396 m²
Inhoud735 m³
Bouwjaar2001
EnergielabelB

Plattegrond