€ 389.000,- K.K. AANGEKOCHT

 

Uitstekend onderhouden en uitgebouwde tussenwoning met vijf goed bemeten slaapkamers en een gebruiksoppervlak wonen van ca. 129m2!

 

Begane grond: Entree, ruime hal met garderobekast; alsmede vaste kastruimtes, meterkast, toilet met wandcloset en fontein (2019). De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd en heeft middels een loopdeur toegang tot de achtertuin. De achtertuin is voorzien van een houten berging (2018). Aan de voorzijde van de woonkamer bevindt zich een compleet uitgevoerde open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder; 5-pits gaskookplaat, vaatwasser (2018), recirculatiekap, koel-/vriescombinatie (2017) en combioven (2018). De woonkamer, hal en keuken zijn voorzien van een fraaie laminaatvloer. De voorzijde is voorzien van een nieuwe markies (2020).

Eerste verdieping: Overloop met aan de voorzijde een royale slaapkamer en de badkamer. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich eveneens twee slaapkamers. De twee grote slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. De licht betegelde, moderne badkamer (2019) beschikt over een wastafel in meubel, inloopdouche, ligbad en wandcloset.

Tweede verdieping: Overloop met aparte stook-/wasruimte. Tenslotte twee goed bemeten slaapkamers waarvan de achterslaapkamer is voorzien van een dakkapel, airconditioning en schuifwandkasten met praktische bergruimte.

Ligging: Parkeergelegenheid op openbaar terrein aan de voorzijde van de woning. Nabij de woning ligt het wijkwinkelcentrum van Getsewoud. Ook speelgelegenheid voor kinderen, scholen, sportfaciliteiten en diverse uitvalswegen treft men op korte afstand van het object. Direct achter de tuin bevindt zich een autovrije grote speelplaats. Daarnaast is ook Park 21 op loopafstand. Vanaf treinstation Nieuw-Vennep zijn er verbindingen richting Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en de Luchthaven Schiphol. Tevens bevindt zich nabij de woning de busverbinding waarmee je gemakkelijk reist richting Hoofddorp, Amsterdam en Schiphol.

Bijzonderheden:

Heerlijke gezinswoning met 5 slaapkamers;

gelegen in rustige en kindvriendelijke woonomgeving;

de woning is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing;

badkamer vernieuwd in 2019;

energielabel A;

cv-ketel bj. 2017.