€ 195.000 -
  • AANGEKOCHT

 

 

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien de woning onverhoopt niet definitief verkocht wordt, zullen we de bij ons geregistreerde geïnteresseerden direct benaderen. Indien u interesse heeft in deze woning vernemen wij dit gaarne van u, zodat wij dit in het verkoopdossier kunnen noteren en u kunnen benaderen mocht voornoemde situatie zich voordoen.

Royaal hoekappartement met vier slaapkamers en zonnig balkon op de derde verdieping

Dit appartementencomplex is gelegen in een woonwijk met groen-/speelvoorzieningen en heeft een ruime opzet van hoog -en laagbouw. Het complex is centraal gelegen in de nabijheid van uitvalswegen en openbaar vervoer. Zo stopt ook de directe busverbinding naar Schiphol schuin tegenover het complex. Winkelcentrum de Herenhof voor uw dagelijkse boodschappen ligt op loopafstand van het appartement.

Bent u opzoek naar een appartement met een centrale ligging en een zee aan ruimte? Dan is het zeker de moeite waard om een afspraak te maken om dit appartement te bekijken.

Begane grond
Afgesloten entree, bellentableau en brievenbussen met elektrische schuifdeur.
U kunt de galerij bereiken via het trappenhuis of de lift.

Op de begane grond eveneens de fietsenberging. De afmetingen van de berging zijn 2,00 bij 3,50 m.

Derde verdieping
Via de galerij komt u binnen in het appartement. Vanuit de tochtportaal kunt u de eerste slaapkamer bereiken en de hal. De ruime hal geeft u toegang tot bijna alle vertrekken.

De ruime woonkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement. De grote raampartij zorgt voor veel licht in de woonkamer. Zowel het balkon als één van de ruime slaapkamers zijn vanuit de woonkamer te bereiken.

Het balkon is gelegen op het zuiden. Hier kunt u heerlijk genieten van de zon. Het balkon is erg ruim waar u gemakkelijk een eet- en zithoek kunt creëren.

De keuken is gelegen aan de voorzijde van het appartement. De keuken heeft een klein keukenblok in rechte opstelling en een aansluiting voor uw gasfornuis.

Aan de achterzijde van het appartement liggen twee slaapkamers waarvan één ruime masterbedroom en hier bevindt zich naast de ingang van de kleinere kamer een vaste kast.

De badkamer is voorzien van een douche, wasbak en aansluiting voor de wasmachine.

Naast de badkamer bevindt zich een separate toiletruimte met een handwasbakje en toilet.

V.v.E.
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. U betaalt € 164,61 per maand voor de woning en € 16,64 per maand voor de berging aan de V.v.E. voor het beheer en onderhoud van het appartementencomplex. Daarnaast betaalt u een voorschotbedrag van circa € 100,- per maand voor collectief C.V.-gebruik.
U betaalt eenmalig toetredingskosten om u bij de V.v.E. in te schrijven. Deze kosten bedragen € 92,19 (2021) en betaalt u enkel bij in- en uittreding in de V.v.E.
De stukken van de V.v.E. kunt u bij ons kantoor opvragen.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Daar waar vraagprijs staat vermeld dient u koopsom te lezen.

– Indien er meerdere kandidaten op de woning reageren en de woning willen kopen zullen wij een ieder verzoeken een uiterst voorstel te doen.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting en een verblijvingsbeding.
Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen.
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding. De woning wordt hierdoor enkel verkocht aan “natuurlijke” personen en niet aan investeerders.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.