€ 515.000 -
  • VERKOCHT

 

 

Riante maisonnette van 155 m2 in plan “Het Breed” in Amsterdam-Noord. Het appartement is in 2016 gerenoveerd en ligt op de 3e en 4de etage. Deze unieke woning met 5 slaap-(studeer) kamers, een lift in het centrale trappenhuis, een zeer ruime woonkamer en keuken en een berging van maar liefst 19m2 heeft een vrij uitzicht over de groene omgeving met waterpartijen.

Kortom; een superleuk ruim appartement op een centrale locatie waar je fantastisch kunt wonen!

Maak nu een afspraak en wij laten je graag dit ruime appartement zien!

Bekijk ook onze bezichtigingsvideo.

Dit is wonen in het centrum van Amsterdam-Noord, op loopafstand van een groot winkelcentrum, vele busverbindingen en het station van de Noord – Zuidlijn om de hoek. Noord is een rustig stadsdeel van Amsterdam. Het is bijna niet voor te stellen dat de hectiek van het Centrum zich op slechts 4 km afstand bevindt. De buurt is ruim opgezet met appartementsblokken van 4 etages. Er bevinden zich speeltuinen, voetbalveldjes en een lagere school in de directe omgeving.

Indeling: 1e etage:
Op de 1e etage kom je binnen in de hal met een meterkast, er is een trapkast en één slaapkamer (9,5m2). De trapopgang naar de 2e etage en een toegangsdeur naar de zeer ruime keuken (2017) en woonkamer (49m2).
De moderne keuken is voorzien van een combi-oven, vaatwasser (Bosch 2020), koel/vriescombinatie.
Nagenoeg alle kozijnen (2008) in het appartement zijn voorzien van kunststof met Isolide® HR++ beglazing en warmte-reflecterende coating. Het gehele appartement is voorzien van een fraaie laminaatvloer met gestuukte plafonds en wanden.

Indeling 2e etage:
Op de 2e etage treffen we maar liefst 4 ruime slaapkamers, een badkamer, een waskamer en een separaat toilet aan. Twee slaapkamers hebben een formaat van 9,5m2, waarvan je de tussenwand kunt verwijderen. De andere twee slaapkamers zijn 16m2 en respectievelijk 26m2.De badkamer met een grijs met witte kleurstelling, heeft een douche met thermostaatkraan, een wastafel met planchet en spiegels en de wasruimte heeft een wasmachine- en droger aansluiting en een wastafel met planchet en spiegel. Het separate toilet ook in dezelfde grijs-witte kleurstelling is voorzien van een fonteintje, planchet en spiegel en er is tevens een centrale afzuiging.

Exterieur:
Voor fietsen, scooters en motoren is er voldoende ruimte in de eigen berging van 19 m2 op de begane grond.

Veiligheid;
Buurt is ruim opgezet, overzichtelijk en goed verlicht.
Trappenhuizen, gangen en passages alleen met sleutel toegankelijk.
3 punts-sloten op voordeur en berging.
Video intercomsysteem voor toegangscontrole.
Beveiligingssysteem is in 2019 uitgebreid met camera’s in alle trappenhuizen en gangen. Brandblusser, brandmelders, branddeken en EHBO-koffer aanwezig

Parkeren;
Er bevindt zich een groot parkeerterrein met voldoende vrije plekken naast het gebouw. Betaald parkeren maandag t/m vrijdag van 07.00-19.00 uur. € 1,30/uur.
Parkeervergunningen zijn eenvoudig te verkrijgen bij het stadsdeelkantoor. Onbetaald kun je parkeren op 200 meter van het gebouw.

Eigendomssituatie:
Het appartementencomplex staat op het voortdurend recht van erfpacht. De canon is afgekocht tot en met 15 april 2056.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 155 m² (NEN2580 gemeten);
– 5 slaapkamers;
– Actieve en gezonde VvE;
– Servicekosten € 157,61,- per maand;
– Erfpacht afgekocht tot en met 15 april 2056;
– Oplevering eind juli;
– Blokverwarming van Eneco;
– Nabij uitvalswegen en goede verbinding openbaar vervoer.

Bereikbaarheid.
Op enkele minuten lopen zijn er bushaltes voor bussen naar het centrum. Je fietst naar het gratis pond over het IJ en je bent in 20 minuten op Amsterdam Centraal.
Bushalte “Nieuwe Purmerweg” 2 min. Lopen.
Afstand Het Hoogt 38- Metro Noord 1 km = 10 minuten te voet
Metrostation Noord – Metrostation Zuid = 15 minuten
Het Hoogt 38- winkelcentrum “Boven ’t Y” = 4 minuten te voet.
Het Hoogt 38 – pond naar CS = 10 minuten/fiets
Het Hoogt 38 – centraal station 3,9 km = 20 minuten/fiets (pond)
Het Hoogt 38 – centraal station = 10 minuten/bus en metro

Plattegrond