€ 379.000 -
  • VERKOCHT

Duurzaam A++ en ruim is deze maisonnette woning welke met liefde is afgewerkt.

Of wij het nu hebben over de moderne afwerking van muren, wanden en vloeren, de ruime woonkamer en keuken, het licht, de sfeer, de 2 ruime slaapkamers, de diepe achtertuin of de warmtepomp die de bodemwarmte verspreid door de vloerverwarming of de vloerkoeling waardoor je in de zomermaanden van een heerlijke koele woning kunt genieten.

Nieuwsgierig? Maak geheel vrijblijvend een afspraak bij deze fraai maisonnette.

Indeling:
Begane grond:
Entree met garderobe, meterkast en een toiletruimte met wandcloset en fontein. Via de toegangsdeur kom in je zeer ruime woonkamer en keuken. De vloer is voorzien van een houten vloer met vloerverwarming en vloerkoeling. De temperatuur is per ruimte te reguleren. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een oven, inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en vriezer

De woonkamer is tuingericht en heeft openslaande deuren naar de diepe zonnige tuin op het zuidwesten.

1e verdieping:
Er zijn 2 ruime slaapkamer, fraaie laminaatvloer en gestuukte wanden. Er is een technische ruimte met berging en een badkamer met een wastafel in meubel, een toilet, douche en een kast.

Exterieur:
Achtertuin op het zonnige zuidwesten is fraai aangelegd en heeft een houten berging met elektra en er is een achterom. In de tuin is een 12V verlichting aanwezig.

Bijzonderheden:
• Energielabel A++
• Bouwjaar: 2017
• Woonoppervlak: 95,3 m2
• Warmtepomp: vloerverwarming en koeling door de gehele woning (Enera Services)
• Achtertuin op het zuidwesten
• Vorstvrije buitenkraan
• Voldoende parkeergelegenheid
• Zonnepanelen 3
• Optimaal geïsoleerd

De maandelijkse bijdrage warmtepomp (Enera services) is € 94.46
De maandelijkse VvE bijdrage is € 188,30. Deze VvE bijdrage is o.a. voor opstalverzekering, onderhoud, reservering en groot onderhoud.

Omgeving:
Gelegen in en aan het Park, in een kindvriendelijk ruim opgezette wijk met veel groen en water rondom de woning. De ligging is nabij uitvalswegen (A4, A44, drie Merenweg), tegenover de sportvelden en het sportcomplex met zwembad. De bushalte met snelle en goede verbindingen, met Schiphol, Hoofddorp en Amsterdam, zijn op loopafstand net als de winkelcentra, scholen ( Lagere en middelbare school) en kinderopvang. Het is gelegen aan Park21
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Kenmerken
Woonoppervlakte95 m²
Interne inpandige ruimte7 m²
Inhoud351 m³
Bouwjaar2017
EnergielabelA++

Plattegrond