€ 350.000 -
  • AANGEKOCHT

Begane grond:
Entree tot de hal met meterkast, toilet en trap naar de verdieping. Toegang tot de woonkamer met afzonderlijke keuken met toegang tot de onderhoudsvriendelijke achtertuin. Deze ligt op het zuidwesten en is voorzien van sierbestrating. Via het achterpad bereikt u tevens de stenen berging. De voortuin ligt op het noordoosten en heeft een zeer kindvriendelijke ligging, direct aan een speeltuintje.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers en een riante badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

2e verdieping:
Overloop met combiketel en aansluiting voor de wasmachine. Op de zolderverdieping vindt u tevens de heerlijk ruime vierde slaapkamer.

Bijzonderheden:
– In 2020 geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
– Achtertuin op het Zuid-Westen.
– Ruime voortuin met zicht op een speeltuintje.

Oude Wetering heeft een centrale ligging tussen Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn binnen een half uur te bereiken door de goede ontsluiting met de autowegen A4, A44. Sportcomplexen, scholen, winkels, horeca en een zwembad vindt u op loop- en fietsafstand.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.